Werkwijze van KeukenBazen

Jij bent de baas. Dus doen wij het werk voor je. Om KeukenBaas te worden, hoef jij je dus alleen maar 5x te verbazen.

Stap 1 – verbaas je over het advies
Stap 2 – verbaas je over de kwaliteit
Stap 3 – verbaas je over de prijs
Stap 4 – verbaas je over de service
Stap 5 – verbaas je over de garantie

Jij bent de Baas!

Stap 1 – Verbaas je over het advies

  • Thuis

Wat vind je mooi? Waarschijnlijk heb je online, op Pinterest bijvoorbeeld, al veel inspiratiebeelden van jouw droomkeuken opgeslagen. Bekijk op onze website ook de verschillende keukens die jou kunnen inspireren. Een keuken met verschillende materialen wil je natuurlijk in het echt zien. Kom de Baas spelen in ons Experience Center en laat je verbazen over de oneindige mogelijkheden. 

  • Bij ons over de vloer

Zet onze barista aan het werk voor je latte macchiato en laat ons maar eens zien wie de Baas is. Ontdek samen met een AdviesBaas wat je echt mooi vindt. Hij gaat voor je aan de slag om je droomkeuken te ontwerpen, zodat dromen realiteit kunnen worden.

Een vraag over onze werkwijze?
Ik heb een vraag formulier
Beelden van ons werk

Stap 2 – Verbaas je over de kwaliteit

  • Merken

We werken bij KeukenBazen alleen met hoogstaande kwaliteit merken, alles voor de Baas! Merken zoals Nobillia, Keller, Quooker, Bora en Bosch. Merken waar wij vierkant achter staan.

  • Monteren

Het uitkiezen van jouw droomkeuken is één, de keuken perfect monteren is twee. Daarom komen er alleen vakmensen bij jou over de vloer en gaan ze pas naar huis als de pannen op tafel staan.

Stap 3 – Verbaas je over de prijs

Je koopt bij ons maatwerk keukens van de beste merken die onze strenge keuring hebben doorstaan. De hoogste kwaliteit voor de scherpste prijzen, dat kan alleen bij KeukenBazen. 

Stap 4 – Verbaas je over de service

  • Heldere communicatie

Korte lijnen, snel schakelen, goede afspraken. Daar houden Bazen van en wij dus ook.

  • Perfecte oplevering

We laten niets aan het toeval over. Nadat de keuken gemonteerd is, checkt de KwaliteitsBaas jouw keuken op alle cruciale punten. Daarna kun je met een gerust hart de eerste lasagne de oven in schuiven! 

Stap 5 – Verbaas je over de garantie

  • Baasgarantie; echte Bazen houden alles onder controle en maken zich niet dik. Daarom geven wij extra lange garantie om optimaal te kunnen genieten van jouw nieuwe keuken
  • 10 jaar garantie op jouw keuken
  • 5 jaar garantie op de montage
  • Onze garantie op Baastevredenheid: we gaan tot het uiterste, net zo lang tot je tevreden bent