Maak kennis met onze werkwijze

Zo word je stap voor stap een echte Baas!

Jij bent de baas maar koken moet je zelf!

Bij KeukenBazen is iedereen de baas. Wij vinden dat je het allerbeste verdient als je bij ons een keuken koopt. Misschien dat we daarom gemiddeld een 9,7 scoren bij onze bazen.

De keuken is een belangrijke plek in huis. Het is de plek waar mensen samen komen en goede gesprekken voeren. De aanschaf van een nieuwe keuken gaat niet over één nacht ijs. Wees kritisch, kijk en vergelijk want een keuken is een aanschaf voor jaren. Daar wil je dus een goed gevoel bij hebben.

Wij gaan verder waar anderen stoppen en maken jou de baas. In alles. Waarom? Omdat wij pas tevreden zijn als jij dat bent. En tevreden bazen vertellen het door aan andere bazen. Daar zijn we van overtuigd.

Heb je een vraag voor een van onze bazen?
Ik heb een vraag formulier

Baas in advies

Kom de Baas spelen in het Experience Center en zet onze barista aan het werk voor je latte macchiato. Ontdek samen met de AdviesBaas wat je echt mooi vindt en leer alles over keukens. Zo ben je Baas genoeg om het laatste woord te hebben over jouw wensen betreft jouw droomkeuken.

De baas in kwaliteit

De keuken is de centrale plek van je huis. Daarom nemen we geen genoegen met minder, maar kies je bij ons uit de hoogste kwaliteit keukens. Merken waar wij vierkant achter staan. 

Baas in prijs

Je koopt bij ons alleen de allerbeste kwaliteit van de grootste A-merken die onze strenge keuring hebben doorstaan.

Baas in service

Het uitkiezen van jouw droomkeuken is één, de keuken vervolgens perfect monteren is twee. Daarom komen er alleen vakmensen bij jou over de vloer een gaan ze pas naar huis als de pannen op tafel staan.

Baas in garantie

We geven Baasgarantie: 5 jaar op de keukens en natuurlijk de garantie van jouw glimlach.

Zo word je stap voor stap een echte baas

Stap 1
Advies baas

Een keuken koop je met je gevoel. Door echt te luisteren en de juiste vragen te stellen, laat de AdviesBaas je verschillende opties zien die voldoen aan jouw persoonlijke wensen. Jij bent de Baas, maar koken moet je zelf!

Stap 2
Kwaliteit baas

Na akkoord komt de KwaliteitsBaas langs om in te meten en te voorkomen dat er iets over het hoofd wordt gezien. Vanaf nu is de KwaliteitsBaas jouw aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat jij de Baas kunt zijn.

Stap 3
Installeer
baas

Dit zijn de Bazen die ervoor zorgen dat jouw dromen realiteit worden. Ze laten puur vakmanschap & passie zien waardoor jij na afloop een non-stop glimlach op je gezicht hebt. We doen tenslotte alles voor de BAAS.

Stap 4
Service baas

Ook nadat we jouw droom gerealiseerd hebben ben je nog niet van ons af. De ServiceBaas houdt contact en zorgt voor de after-care. Zo kijk je met een warm gevoel naar je keuken & het proces bij KeukenBazen.