Elica keukenapparatuur: Innovatief, creatief en stijlvol

Op zoek naar kwalitatief hoogwaardige keukenapparatuur? Dan is Elica een merk om in de gaten te houden. Elica staat bekend om haar innovatieve ontwerpen en functionaliteiten, en wordt door veel mensen geprezen vanwege de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de producten.

We zullen bespreken waarom Elica een goede keuze kan zijn voor de apparatuur in een nieuwe keuken. Hierbij bespreken we de voordelen, mogelijkheden en service die KeukenBazen jou kan bieden.

Waarom kiezen voor Elica keukenapparatuur?

Elica heeft een rijke geschiedenis van het produceren van hoogwaardige kookplaten, afzuigkappen en combinatie apparatuur, en is voortdurend bezig met het verbeteren van hun producten om aan de behoeften van de consumenten te voldoen. Elica keukenapparatuur biedt verschillende voordelen, zoals:

  • Innovatieve functies: Elica biedt een breed scala aan innovatieve functies in hun keukenapparatuur, zoals touchscreens, slimme sensoren, integratiemogelijkheden en meer. Deze functies kunnen het koken makkelijker en efficinter maken.
  • Prachtig ontwerp: Het ontwerp van Elica keukenapparatuur is opmerkelijk en voegt een vleugje stijl toe aan elke keuken. Of je nu op zoek bent naar een moderne of klassieke uitstraling, Elica biedt opties voor alle smaken.
  • Betrouwbaarheid en duurzaamheid: de apparatuur van Elica is gebouwd om lang mee te gaan en ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten.

Productlijn van Elica

Elica is een pionier op het gebied van afzuigkappen, kookplaten en combinatie oplossingen voor in de keuken. Met het brede assortiment van innovatieve apparatuur is er voor iedereen wel een geschikt product te vinden.

We willen je graag wat meer vertellen over de keukenapparatuur die Elica aanbiedt, zodat je weet wat de mogelijkheden zijn. Ook zullen we de unieke technologien en features van de diverse apparaten van Elica bespreken.

Elica afzuigkappen

De afzuigkap is een belangrijk huishoudelijk apparaat dat ervoor moet zorgen dat kookgeuren, dampen en vet uit de keuken verdwijnen en het werkblad verlicht wordt.

Met de keuze uit meer dan 80 verschillende afzuigkappen van Elica, die naast hun functionele waarde ook nog eens mooi bij het keuken interieur passen, vind je gegarandeerd een geschikt model voor jouw nieuwe keuken.

De filters van de afzuigkappen kunnen eenvoudig verwijderd, gewassen en vervangen worden. Sommige modellen hebben zelfs innovatieve Long Life Filters ++ die tot wel 5 jaar kunnen worden geregenereerd.

Daarnaast zijn enkele modellen zelfs connectief met de Elica Connect App of stembediening, waardoor het onderhoud en gebruiksgemak nog verder worden verbeterd.

Elica NikolaTesla kookplaten

De Elica NikolaTesla combineert de functies van een kookplaat en een afzuigkap in n product. Dit innovatieve product biedt maximale energetische efficintie en topprestaties in een lineair design.

Het krachtige afzuigsysteem in het midden van de kookplaat garandeert een extra hoog afzuigvermogen, aanzienlijk hoger dan de stijgkracht van de dampen zelf. Bovendien is de afzuiging zeer stil en heeft het intutieve bediening voor een snelle keuze van de ideale afzuigkracht.

Het NikolaTesla systeem is beschikbaar in verschillende maten en modellen, waaronder met een inductieplaat, traditionele gasvlam en zelfs met een gentegreerde weegschaal. Hierdoor is er voor elk interieur en elke stijl een geschikt model te vinden.

Elica LHOV

De LHOV is een veelzijdig keukenapparaat van Elica dat tegelijkertijd een kookplaat, afzuigkap en oven met afzuiging bevat. Dit apparaat is ontworpen als een enkele module die het strakke design van de keuken benadrukt en geen enkele lijn onderbreekt.

Het afzuigsysteem is slim verborgen en elimineert automatisch dampen en geuren die niet alleen op de kookplaat ontstaan, maar ook in de oven. Bovendien is de oven ergonomisch geplaatst onder de kookplaat en is het mogelijk om meerdere maaltijden naast elkaar te bereiden.

Wanneer je de ovendeur opent, worden de krachtige stoom en alle geuren die tijdens het bakken ontstaan, automatisch gelimineerd. Met de LHOV van Elica creer je extra ruimte in de keuken voor alle bereidingen.

Elica apparatuur in een op maat gemaakte keuken

Als je een op maat gemaakte keuken wilt creren, biedt Elica een goede optie voor je keukenapparatuur. De verschillende opties en functies van Elica stellen je in staat om een keuken te creren die niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol en innovatief.

Bij KeukenBazen heb je de mogelijkheid om jouw nieuwe keuken te laten voorzien van diverse apparatuur van Elica. Vraag onze AdviesBazen naar de mogelijkheden of kom langs in ons experience center om jouw wensen te bespreken.

Samen gaan we op zoek naar de ideale keuken oplossing voor jouw behoeften. Zo realiseren we binnen de kortste keren jouw droomkeuken waar je niet meer weg te krijgen bent. Bij KeukenBazen ben jij namelijk de baas van jouw nieuwe keuken, maar zal je toch zelf moeten koken.

Een vraag over je nieuwe keuken?
Ik heb een vraag formulier
Waarom kiezen voor een keuken van KeukenBazen?
  • De Baas in keukenadvies & service
  • Wij worden beoordeeld met een 9,6
  • Standaard 5 jaar garantie
  • Altijd het Baaste assortiment
Voorbeelden van ons werk
elica- apparatuur
elica- kookplaat
elica- afzuigkap