Mag ik de baas even Spreken?

Laten we praten!

Vertel baas, wat wil je met ons delen?

Stel een vraag formulier op contact pagina
Veelgestelde vragen | Wij geven je het antwoord

Zoek je een antwoord op je vraag? Neem een kijkje naar de veelgestelde vragen & kom erachter wat je van ons kunt verwachten. Is er iets nog niet helemaal duidelijk of zit je met onbeantwoorde vragen? Neem gerust contact op met onze AdviesBazen!

KeukenBazen | Wat wil je vragen?

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Een keuken is altijd een maatwerk product. Wij zijn altijd verantwoordelijk voor de complete offerte en zullen met 100% aandacht hiervoor zorgen. Alle wensen die besproken zijn worden hierin verwerkt, zodat wij een kloppend en passend advies kunnen aanbieden. Wij adviseren zo een totaal concept om jouw droomkeuken te creëren!

OFFERTE CHECK!

Controleer altijd of de juiste kleurnummers en benamingen zijn benoemd in de offerte. Trek bij twijfel altijd aan de bel, elkaar controleren kan namelijk nooit kwaad.

Wat zijn de levertijden?

Omdat de materiaalkeuze erg verschillend kan zijn, geldt dit natuurlijk ook voor de levertijden. Zodra alle keuzes zijn gemaakt, bespreken we de levertijden per materiaalkeuze die je hebt gemaakt. We streven er altijd naar om beloofde levertijden na te komen

Wat moet ik doen voor de voorbereiding?

Het voorbereiden van de keukeninstallatie is erg belangrijk. Hiervoor wordt een leidingschema aangeleverd. Als deze volgens legenda kloppend zijn voorbereid, komen we tijdens de montage niet voor verrassingen te staan.

Hoe verloopt de montage?

De montage wordt ten allertijden met de meest zorgvuldige aandacht uitgevoerd. Er kan natuurlijk altijd iets mis gaan, maar dit is geen reden voor paniek! Ook dan ligt de verantwoordelijkheid bij ons en zorgen we ervoor dat er zo snel mogelijk een oplossing wordt gevonden! Zodat er altijd een 100% kloppende Bazige Keuken staat!

AdviesBazen | Wat wil je vragen?
Waarvoor kun je bij ons terecht?

Wij zijn verantwoordelijk voor de complete offerte. Mis je bepaalde onderdelen of wil je switchen in kleur? Wij denken graag met je mee en geven op basis van jouw wensen het beste advies.

Offerte check!

Controleer na het ondertekenen altijd of de kleur op de offerte overeenkomt met de gekozen kleur in de showroom. Zo voorkomen we samen fouten.

Help, ik zoek meer advies!

Heb je advies nodig om je woning af te stijlen met de juiste kleuren en materialen? Schakel dan een van onze OntwerpBazen in. De mogelijkheden zijn oneindig! Alles met als doel om jou dé baas te maken met je nieuwe woning.

Wat is de levertijd?

Hiervoor zijn we afhankelijk van de fabrikant. De meeste fabrikanten hebben voldoende voorraad, waardoor we snel aan de slag kunnen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat iets niet voorradig is. Jij hebt je offerte al ondertekend dus dat betekent dat wij direct de voorraad checken en vroegtijdig reserveren.

Wat als het product niet voorradig is?

Dan is er een uitdaging en hebben we twee opties, namelijk: wachten op de uitgekozen keuken of zoeken naar een passend alternatief waar jij ook helemaal happy mee bent.


KwaliteitsBazen | Wat wil je vragen?

Wat kan ik van jullie verwachten?

Wij zijn verantwoordelijk voor de begeleiding van je project, het inmeten van je woning, het inplannen van de werkzaamheden en het aansturen van de bazen die het maken.

Wanneer nemen jullie contact op over de planning?

We nemen binnen 1 tot 5 werkdagen, na akkoorddatum, contact met je op voor de planning en de werkopname.

Wat is een werkopname?

Tijdens de werkopname wordt alles zorgvuldig ingemeten. Afhankelijk van de grootte van je woning, de hoeveelheid werkzaamheden en de producten die je hebt afgenomen zijn we gemiddeld 30 tot maximaal 60 minuten bezig met een werkopname.

Wat wordt er gedaan met meer of minder meters

Meer of minder werk wordt tijdens de werkopname besproken en wordt indien nodig verrekend met de restfactuur. Zo betaal je alleen voor de exacte vierkante meters en werkzaamheden.


AdminBazen | Wat wil je vragen?

Wanneer moet ik betalen?

Omdat we er zeker van moeten zijn dat onze KeukenBazen ook daadwerkelijk bij je aan de slag kunnen, werken we met een aanbetaling. We sturen 1 maand voor de start van je project een factuur van 50% van het offertebedrag. Als het project is afgerond sturen we je de restfactuur. Eventueel meer- of minderwerk zal hierop verrekend zijn.

Wat zijn de betaalopties?

De factuur wordt (indien anders besproken) altijd verzonden naar hetzelfde mailadres van de offerte. Je kunt bij ons betalen d.m.v. een bankoverschrijving. De betalingsinformatie staat duidelijk vermeld op je factuur. Het is van belang dat je het factuurnummer vermeldt bij je overboeking.

Wat is de betalingstermijn?

Wij hanteren standaard een betalingstermijn van 5 kalenderdagen.

Experience Center

De Run 5136
5503 LV Veldhoven
KVK: 75578778

Experience Center inloop

Di t/m Za: 10:00-17:00

Showroom afspraak zie agenda

Klantenservice telefonisch

Ma t/m vrij:
Zaterdag
09:00-17:00
10:00-17:00